Gameday 2019 Den Helder

Op zaterdag 22 juni gaat het ‘los’ op Willemsoord in Den Helder. Dan is het gameday en komen sport, techniek en gaming samen op één plek.

Op deze dag kunnen er verschillende nieuwe eSports worden ontdekt. Maak kennis met Lasergame competition en Mobstacle. Testen, proberen, uitdagen, kijken, luisteren, zelf doen en genieten: daar draait het om. Op GameDay is er voor iedereen een kans om nieuwe talenten te ontdekken en met het plezier van competitie het uiterste uit zichzelf te halen. Een sportief evenement voor iedereen die van een uitdaging houdt. Bezoek de website voor alle activiteiten.

40 onderdelen om aan mee te doen!

Er valt zoveel te beleven op deze dag en voor slechts €7,50 per persoon kan je deelnemen aan alle onderdelen. Daag je vrienden uit, neem het voortouw en laat je skills zien. Spellen, spelen, met elkaar en tegen elkaar. Live, virtueel en online.

Koop nu een Gameday-polsbandje zodat je mee kunt doen aan activiteiten als Crazy carts, RC racen, Drone vliegen, Street diving, Tikkie chase, AZ (E)soccer court, Bouw je eigen PC, VR, Play seats, Mobstacle, Lasergamen, Archery tag en meer… Meld je aan via deze link!

Variopool hoofdsponsor

Dit jaar is Variopool de hoofdsponsor van Gameday in Den Helder. De ambitie voor 2019 is dat er ruim 10.000 bezoekers in de leeftijd van 14-28 jaar naar Den Helder zullen komen om dit evenement te bekijken. Het bereik van Gameday is erg groot mede door de medewerking van Fox Sports, Power Unlimited, Gamer.nl, de Koninklijke Marine en Inside eSports. De populaire game-zenders nemen hun influencers mee wat een enorme aantrekkingskracht heeft op de jeugdige deelnemers.

De voornaamste reden voor Variopool om in te stappen als hoofdsponsor is dat de jeugd de toekomst heeft en het belangrijk is ze op een speelse manier kennis te laten maken met techniek. En hoe vroeger ze interesse hebben in techniek, hoe beter het is. Als ze de techniek al op een vroege leeftijd omarmen, dan zijn ze ook eerder geneigd om een baan te zoeken in die richting. Variopool is een technisch bedrijf en hopen we op deze manier sneller aansluiting te krijgen met deze doelgroep. Wij zullen daarom prominent aanwezig zijn op Gameday.