Internationaal Account Manager HAS

Schitterende acrylramen voor een infinity pool verkopen of een prachtig betegeld terras, wat moeiteloos kan veranderen in een heerlijk luxe zwembad? Voor Holland Aqua Sight (onderdeel van de VarioGroup) kijken wij uit naar een verkoper die onder de vleugels van onze senior accountmanager wil worden opgeleid tot een topverkoper op de privémarkt. Zoek jij een job waarbij je internationaal onderweg zal zijn naar vaak mooie plekjes op de wereld? Ben jij energiek en enthousiast en heb je naast affiniteit met de techniek ook nog een commerciële inslag? Dan staan wij klaar om jou de kneepjes van het vak te leren.

Holland Aqua Sight (HAS) is onderdeel van de VarioGroup en gevestigd in Oudkarspel nabij Alkmaar. Onder de VarioGroup is Variopool internationaal marktleider in de productie, aanleg en installatie van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Al meer dan twintig jaar is Variopool wereldwijd toonaangevend leverancier in deze unieke branche. Wij zijn er trots op dat wij inmiddels ook meerdere olympische topprojecten op onze naam hebben staan.

Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een:

INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER VOOR HAS (FULLTIME, M/V)

DE FUNCTIE

Als internationaal accountmanager voor Holland Aqua Sight zal je focus liggen op de privémarkt van zwembaden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig in kaart brengen van jouw markt in binnen- en buitenland. Je zorgt ervoor dat je jouw targets behaalt door continu ontwikkelingen in de markt te volgen en door ophanden zijnde projecten goed in de gaten te houden. Netwerken en goede contacten onderhouden met bijvoorbeeld onze business partners is hierbij essentieel. Verder ben je in staat berekeningen te maken en ervoor te zorgen dat je de administratieve afwikkeling van jouw projecten secuur en volledig verzorgt.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in technische /commerciële richting
  • Commerciële drive, je weet een deal te sluiten
  • Ondernemend, vasthoudend en daadkrachtig, je bent zelf de motor achter je successen
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels, beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een sterke pré
  • Initiatiefrijk, je trekt verantwoordelijkheden naar je toe en grijpt de kansen die zich voordoen
  • Bereidheid tot internationaal reizen voor deze functie.

 WAT WIJ BIEDEN:

  • Concurrerend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen
  • Uitdagende werkomgeving
  • Mogelijkheden voor opleidingen

WIL JE MEER OVER ONS WETEN?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier: