Werkvoorbereider

Binnen het projectmanagement team zijn wij op zoek naar een energieke werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben jij de spin-in-het-web binnen het projectteam. Onder de leiding van de projectleider zorg jij ervoor dat voor nationale en internationale projecten alle praktische zaken op tijd en soepel geregeld worden.

Variopool, onderdeel van de VarioGroup (Oudkarspel, nabij Alkmaar), is internationaal marktleider in de productie, installatie en onderhoud van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Al meer dan twintig jaar is Variopool wereldwijd toonaangevend leverancier in deze unieke branche. Wij zijn er trots op dat wij inmiddels ook meerdere olympische topprojecten op onze naam hebben staan.

FUNCTIEOMSCHRIJVING WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat het materiaal voor de projecten van jouw team op tijd en tegen de juiste prijs worden ingekocht. Je controleert of alle goederen binnen zijn en regelt dat de materialen op transport gaan, zodat ze op tijd en compleet op de projectlocatie zijn. Jij bent de contactpersoon voor leveranciers, transportbedrijven en business partners. De montageteams worden door jou geïnformeerd door middel van kick-off sessies en overdracht documenten. Daarmee zorg je ervoor dat ze tot in de puntjes zijn ingelicht over de opdracht die op ze wacht. Je verzorgt alle documenten en andere zaken die de montageteams nodig hebben om (inter)nationaal te reizen en werkzaam te zijn. Andere afdelingen informeer en betrek je tijdens de verschillende fasen van het project, zodat iedereen goed op de hoogte blijft en beslissingen op tijd worden genomen teneinde het project op tijd te kunnen opleveren.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

• Een afgeronde technische MBO-4 opleiding, zoals werktuigbouwkunde
• Minimaal 2 jaar ervaring met projectmatig werken
• Je bent organisatorisch en communicatief sterk, je denkt in oplossingen en bent resultaatgericht
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Duits en/of Frans is een sterke pré
• Bereidheid tot reizen

WAT WIJ BIEDEN:

✓ Concurrerend salaris
✓ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen
✓ Reiskostenvergoeding, afhankelijk van woon-werkafstand
✓ Dynamische en prettige werkomgeving
✓ Fiscale regeling voor fiets, laptop etc.
✓ Mogelijkheden voor opleidingen

WIL JE MEER OVER ONS WETEN?

Kijk op onze website www.variopool.nl/vacatures of bel ons op telefoonnummer: 0226 333 027.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.