Ervaren BIM/Revit Engineer

Innovatie speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Met een enthousiast team van engineers maken wij project specifieke technische ontwerpen van onder andere beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Binnen het projectmanagement team is er ruimte ontstaan voor een ervaren BIM-Revit engineer.

Variopool is onderdeel van de Variogroup (Oudkarspel, nabij Alkmaar) en is internationaal marktleider in de productie, installatie en onderhoud van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Al meer dan twintig jaar is Variopool wereldwijd toonaangevend leverancier in deze unieke branche. Wij zijn er trots op dat wij inmiddels ook meerdere olympische topprojecten op onze naam hebben staan.

Vacature voor een ervaren BIM/Revit Engineer

Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond, bent leergierig en je hebt affiniteit met bouwkundig tekenen. Je bent enthousiast en je hebt de ambitie om jouw werkzaamheden steeds slimmer en efficiënter aan te pakken. Je zoekt gemakkelijk de samenwerking met andere mensen waarmee je aan het project werkt, en je bent in staat hen te coachen in het werken in BIM-Revit. We zoeken daarom een echte teamplayer. Je bent sterk in het meedenken in oplossingen en het bieden van alternatieven. Ook bestaat er de mogelijkheid voor jou om actief deel te nemen aan onderzoek- en ontwikkelingsprojecten.

In samenspraak met de project- en werkvoorbereiding verwerk en bewerk je de ontwerpgegevens van één of meerdere bouwprojecten in een BIM-model (Revit). Je werkt detailleringen uit en voert deze op correcte wijze in. Uiteraard houd je hierbij rekening met wet- en regelgeving en de uitvoerbaarheid en je bewaakt het budget en de kwaliteit van je engineeringsopdracht. Voor het team fungeer jij als vraagbaak voor BIM/ Revit gerelateerde vraagstukken, jij hebt er plezier in om je collega’s hierin te coachen en te begeleiden zodat de kennis van BIM/Revit van de hele afdeling naar een hoger niveau wordt gebracht.

Dit vragen we van jou:

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding werktuigbouw / bouwkunde
  • Ruime ervaring met BIM /Revit, kennis van Solidworks is een sterke pré
  • Resultaatgericht
  • Teamplayer

Dit bieden wij jou:

  • Concurrerend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen
  • Uitdagende werkomgeving
  • Mogelijkheden voor opleidingen

Is je interesse gewekt voor deze functie? Stuur dan een e-mail naar sollicitatie@variopool.nl. We kijken uit naar jouw reactie!