Stagemogelijkheden

Bij Variopool zijn we regelmatig op zoek naar studenten die stage willen lopen bij Variopool, en die in een korte tijd veel willen leren. Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding en heb je interesse in een meewerkstage bij Variopool in de kop van Noord-Holland (in de buurt van Alkmaar) waarbij je direct meedraait binnen het team. Stuur ons dan een open sollicitatiebrief naar sollicitatie@variopool.nl met een motivatie en jouw CV. Graag ook de stageperiode even doorgeven.

Wij zijn met regelmaat op zoek naar jonge en enthousiaste mensen die stage willen lopen bij een internationaal bedrijf. Misschien is dit wel een start voor jou in de zwembadbranche en kan je doorgroeien naar een andere functie binnen ons bedrijf. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren en heb je zin om je schouders er eens flink onder te zetten? Wacht dan niet langer en vul onderstaand formulier in of stuur jouw e-mail naar sollicitatie@variopool.nl

Op zoek naar een stageplek bij Variopool?

Is je interesse gewekt voor deze functie? Stuur dan een e-mail naar sollicitatie@variopool.nl. We kijken uit naar jouw reactie!