Medewerker Service en Onderhoud

Variopool, onderdeel van de Variogroup, is internationaal marktleider in de productie, aanleg en installatie van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Al meer dan twintig jaar is Variopool toonaangevend in de zwembadbranche. Vanuit het Noord-Hollandse Oudkarspel (regio Alkmaar) installeren wij onze producten op topsportlocaties over de hele wereld. Om hiervan een paar voorbeelden te noemen, het Olympic Aquatic Center in Londen (OS 2012), het Dubai Sport City (WK zwemmen 2013) en het Aquatic Complex Budapest (WK zwemmen 2017).

Momenteel hebben wij op onze dynamische service en onderhoud afdeling een vacature voor een:

MEDEWERKER SERVICE EN ONDERHOUD (FULLTIME, M/V)

In deze afwisselende functie geef je administratieve ondersteuning aan de afdeling service en onderhoud. De rol is breed en kent naast administratieve ook commerciële taken. Je werkt hierbij samen met de verkoopafdeling en de projectmanagement teams. Je zorgt voor een zorgvuldige planning voor de servicemonteurs en je regelt en coördineert alle zaken zodat de monteurs probleemloos internationaal aan de slag kunnen gaan. Je onderhoudt het contact met onze klanten en legt afspraken vast. Daarnaast stel je facturen op en informeert  interne stakeholders over grote onderhoudsklussen of vervangingen Je bent gedreven, ondernemend en communicatief vaardig. Je kan goed plannen, je bent accuraat en stressbestendig.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • MBO 4 opleiding in commerciële of administratieve richting
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, een derde taal zoals Duits of Frans is een sterke pré
  • Goed kunnen plannen, organiseren en coördineren
  • Een resultaat en oplossingsgerichte werkhouding
  • Gestructureerd kunnen werken, je houdt overzicht
  • Commerciële affiniteit, je ziet kansen

WAT WIJ BIEDEN:

Variopool is een succesvol technisch bedrijf in de zwembadsector dat uitstekend zorgt voor zijn medewerkers. De organisatie is vernieuwend, dynamisch en groeiend. Een internationale werkomgeving met volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Aantrekkelijk salaris, premievrij pensioen en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

WIL JE MEER OVER ONS WETEN?

Vul dan onderstaand formulier vandaag nog in!