Montagemedewerker

Als montagemedewerker reis je de hele wereld over. Samen met andere monteurs bouw je mee aan zwembaden, zwembadbodems en keerwanden en geen klus is hetzelfde. Ben jij de techneut waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel even verder.

Vacature omschrijving voor montagemedewerker

Opdrachtgevers in binnen- en buitenland kiezen toenemend voor Variopool’s innovatieve oplossingen voor multifunctioneel gebruik van een wateroppervlak. De projecten worden op locatie aangelegd en geïnstalleerd door Variopool specialisten. De groei van het aantal opdrachten biedt een mooie loopbaankans voor een kundige en collegiale.

In deze functie bouw je mee aan zwembaden, beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Je werkt in een team van specialisten die samen op locatie het project realiseren. Dat kan zijn in Nederland, maar veel vaker daarbuiten: in Europa of andere werelddelen! Het werk is leuk, interessant en zeer afwisselend: bouwen op diverse locaties zowel nationaal als internationaal, testen en in bedrijf stellen. Ook onderhoud of het volledig vervangen van onderdelen behoren tot jouw takenpakket. Een uitdagende job!

Dit vragen we voor deze functie

 • MBO (2/3) opleiding richting techniek
 • Certificaat VOL VCA
 • Bij voorkeur werkervaring in de montage of afbouw (geen must!)
 • Bereidheid internationaal te reizen en (projectmatig) te verblijven
 • Kennis van Nederlands en Engels
 • Rijbewijs BE
 • Woonachtig in Noord-Holland

Dit hebben wij te bieden voor deze vacature

 • Variopool is een succesvol technisch bedrijf in de recreatiesector dat goed voor zijn personeel zorgt.
 • De organisatie is vernieuwend, dynamisch en groeiend.
 • Een lerende werkomgeving met volop kansen om je als technicus te ontwikkelen, zowel in de praktijk (uitdagende projecten!) als via eventuele cursussen of opleidingen.
 • Een internationale omgeving, wat betekent dat je vaak op reis bent en veel van de wereld ziet.
 • Motiverend salaris, naast uitstekende secundaire voorwaarden.

Ons bedrijfsprofiel

Variopool (Oudkarspel, nabij Alkmaar) is internationaal marktleider in de productie, aanleg en installatie van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Al bijna een halve eeuw is Variopool wereldwijd toonaangevend leverancier in haar branche. Veel grote en internationale zwembadprojecten zijn afkomstig uit het Noord-Hollandse Oudkarspel, waaronder topprojecten als het Olympic Aquatic Center in Londen (Olympische Spelen 2012), Dubai Sport City (WK zwemmen 2013) en het Aquatics Center Baku (Europese Spelen 2015).

Maar ook tal van kleinere, multifunctionele zwembadconcepten in binnen- en buitenland worden ontwikkeld en aangelegd door Variopool. Horizontale en verticale keerwanden, beweegbare zwembadbodems, complexe aquatische installaties: van Den Helder tot Melbourne en Zuid-Korea worden ze geleverd en op locatie aangelegd & geïnstalleerd door Variopool specialisten.

Voor alle overige vacatures kan je onze startpagina bezoeken.

Nieuwsgierig geworden naar de vacature van montagemedewerker? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier.